Oleo Mac GS-200E Elektromos Láncfűrész – 2év garancia

Leírás

Az új GS 200 E elektromos láncfűrészt kisebb ház körüli munkákra tervezték, mint például tűzifa darabolás kályhába és kandallóba, kisebb metszési munkák és barkácsolás. A magas szintű szolgáltatások, az egyszerű használat és a csökkentett karbantartási igény tökéletes kombinációja ideális eszközzé teszi ezeket a láncfűrészeket akár fokozott igénybevételt jelentő munkákhoz is, amelyek elvégzése gyors és maximálisan kényelmes.

Nagy teljesítményű 2000 W-os motor, amelyek nagy vágási sebességet biztosítanak: a legtömörebb fát és az átlagos átmérőjű ágat is megbízhatóan fel tudják dolgozni.
Kompakt és ergonomikus design a kényelmesebb használat érdekében.

Gumiburkolatos „soft touch” típusú fogantyú, ami a láncfűrész ergonómiailag átgondolt és mindig biztos fogását garantálja.

Láncfelszerelés és -beállítás szerszámhasználat nélkül. Az ergonomikus „no tools” rendszer lehetővé teszi az egyszerű és néhány másodperc alatt végrehajtott láncfeszítést.
Átlátszó láncolaj tartály, ami lehetővé teszi az olajszint gyors ellenőrzését. Jól látható nagy átmérőjű olajbetöltő garat a feltöltés megkönnyítése érdekében.

Az aktuális árakért vagy rendelés leadásáért hívjon telefonon:

+36 20 / 463-07-03

Oleo Mac GS-200E Elektromos Láncfűrész – 2év garancia